Samtaleterapi

Et terapiforløb hvor man arbejder med personlige temaer og problemstillinger varierer fra person til person. Nogle har brug for et par konsultationer til at løse noget konkret og aktuelt, mens andre har behov for længere forløb for at give indsigt og bearbejde forskellige aspekter i ens liv.

Individuel samtaleterapi pr. session (55 min.)    1.200 kr.

Læs mere om samtaleterapi her

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, og kan derfor ikke tage imod henvisning fra egen læge.

Hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller din pensionsordning, vil det ofte være muligt at få betalt psykologhjælp helt eller delvist. Kontakt dit pensionsselskab og forhør dig om mulighederne. 

Coaching

Jeg tilbyder sparrings- og coachingforløb for ledere og medarbejdere. Et coachingforløb aftales individuelt efter behov og coachingsessionerne har typisk en varighed af 1½ time pr. gang.

I coaching arbejder vi både med den erhvervsmæssige del og den personlige del, hvorved du får indsigt i både personlige mønstre og organisatoriske og ledelsesmæssige mønstre.

Individuel coaching (pris pr. time)                     2.000 kr. ex. moms

Læs mere om Coaching her 

Supervision

De fleste der arbejder med mennesker, oplever store krav for at skabe en positiv forandring for andre hver dag. Målrettet og kontinuerlig supervision skaber bedre kvalitet og trivsel i det sociale arbejde med mennesker. Supervision er det refleksionsrum, hvor man skaber rum til kigge indad på egen praksis og udad på den kerneopgave, man skal løse i sit arbejde.

Supervision kan både foregå individuelt og i grupper.

Jeg tilbyder supervision for forskellige faggrupper og for psykologer med henblik på autorisation.

Supervision (pris pr. time)                                 2.000 kr. ex. moms

Læs mere om supervision her

Ved længere forløb på 5 gange eller mere gives der mængderabat. Gælder både samtaleterapi, coaching og supervision. Ring og hør nærmere.

Ved kurser, undervisning, foredrag og udviklingsforløb kontakt mig for at vi kan drøfte Jeres ønsker til form og indhold og Jeg kan give Jer en pris.