Nøgleordet i mit arbejde er relationer – relationer skaber resultater!
Mit arbejde består i at hjælpe med at skabe både
Indsigt (forståelse for sig selv og egen adfærd) og
Udsigt (at kunne forstå sig selv i forhold til andre og være handlingsorienteret).

I mit arbejde som erhvervspsykolog og psykolog lægger jeg vægt på at opbygge en samarbejdsrelation, som er båret af både tillid og respekt.

Jeg løser opgaver for både offentlige og private virksomheder af forskellig størrelse.

Ud over et særligt fokus på de relationer vi mennesker indgår i, har jeg også et særligt fokus på, at mit arbejde skal være anvendeligt i praksis, for dem jeg samarbejder med. Min holdning er, at teori og praksis skal gå hånd i hånd. Det betyder, at den indsigt og forståelse du opnår, og de redskaber du får er konkrete og brugbare i hverdagen.

Arbejdet som erhvervspsykolog og psykolog er ofte præget af alvorlige temaer. Men selvom arbejdet er alvorligt, må der gerne være humor og glæde i samarbejdet. Jeg arbejder ofte med personlige og organisatoriske forandringer, og selvom et ordsprog siger, at forandring fryder, så vil jeg med Johannes Møllehaves ord hellere sige at: Fryd forandrer!

Humor og et godt grin kan nogle gange gøre selv alvorlige temaer nemmere at arbejde med, og det er vigtige ingredienser for at mobilisere energi til at skabe den ønskede forandring.

Du kan læse mere om mine kompetencer som erhvervspsykolog og psykolog i mit CV.