top of page
44-44-1.jpg

Pia Frahm, aut. cand. psych. -Erhvervspsykolog

Pia_underskrift_2.png
fordi trivsel betaler sig_2.png

 BEMÆRK NY ADRESSE 

FALKONER ALLÉ 1, 3. SAL
2000 FREDERIKSBERG

NYHEDER 

Office Breaks er nogle korte videoer, som med fordel kan laves i løbet af din arbejdsdag, eller når du har brug for en lille pause, hvor du får spændt af og kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

Pia_underskrift_2.png

Om

PIA FRAHM

Nøgleordet i mit arbejde er relationer – relationer skaber resultater!

Mit arbejde består i at hjælpe med at skabe både indsigt (forståelse for sig selv og egen adfærd) og udsigt (at kunne forstå sig selv i forhold til andre og være handlingsorienteret).

I mit arbejde som erhvervspsykolog og psykolog lægger jeg vægt på at opbygge en samarbejdsrelation, som er båret af både tillid og respekt.
 

Jeg løser opgaver for både offentlige og private virksomheder af forskellig størrelse.

16-16_edited_edited_edited_edited_edited

SAGT OM PIA...

"Pia er en meget dygtig og kompetent erhvervspsykolog. Hun er god til at få noget ”fluffigt” og følelsesladet til at blive konkret og sagligt, så man kan
tage fat på det.”

Iben Jars - Telia

Services

FOR

PRIVATE

Du kan få brug for hjælp i vanskelige perioder i dit liv, og hvis dine nærmeste er for tæt på, eller hvis du ikke kan hente tilstrækkelig hjælp i dit netværk, kan du hente hjælp igennem samtaleterapi eller coaching med en psykolog.

Virksomheder står ofte overfor store udfordringer i forbindelse med forandringer, afskedigelse af medarbejdere eller andre omstændigheder, som kan skabe mistrivsel eller stress hos både ledere og medarbejdere.

STRESS-
HÅNDTERING

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med stressforebyggelse og stresshåndtering. Jeg har både individuelle samtaleforløb med mennesker, der er stressramte eller på vej til at blive det og jeg arbejder også ude i organisationerne med at hjælpe både ledere og medarbejdere til at kunne forebygge og håndtere stress. 

Blog

"Fordi trivsel betaler sig"

BLOG
bottom of page