Myndighederne beder os alle om at gøre hvad vi kan for at sinke spredningen af Coronavirus og Dansk Psykologforening har anmodet alle psykologer om, at vi det næste stykke tid afstår fra face to face møder fordi, selvom vi føler os friske, ved vi ikke, om vi eller vores klienter er smittebærere.

Så jeg holder åbent som jeg plejer, men al kontakt kommer foreløbig de næste 2 uger til at foregå enten telefonisk eller via video-konsultation.

Jeg har brugt videokonsultation i mange år, når folk af geografiske eller andre grunde ikke har kunnet møde op og selvom det er noget andet end at sidde fysisk sammen, fungerer det rigtig godt og folk oplever at få lige så brugbare samtaler på den måde.

Jeg bruger et krypteret program, som er GDPR godkendt og overholder alle regler i forhold til persondata lovgivningen.

Tidsrammerne, prisen og afbudsreglerne er ellers de samme, som ved fysisk fremmøde.

Så pas godt på Jer selv og hinanden derude og ring eller skriv, hvis du har brug for at lave en aftale.

Vi ses.

Pia